ISO 3976:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Жиры молочные обезвоженные. Определение перекисного числа. Контрольный метод
Название (англ.):Anhydrous milk fat; Determination of peroxide value (Reference method)
Описание (англ.):Describes a method, the principle of which consists in dissolving a test portion in a mixture of chloroform and methanol and adding iron(II) chloride and ammonium thiocyanate. After a fixed reaction time a photometric determination of the red iron (III) complex is made.
Дата регистрации:10.01.78
Дата введения:01.11.77
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9222
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9209;9222
Нормативные ссылки:NBN V 21-015-1978, EQV*NF V04-242-1985, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS MILK OXYGEN PEROXIDE NUMBER REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 3976:1977 бесплатно Жиры молочные обезвоженные. Определение перекисного числа. Контрольный метод


Хостинг от uCoz