|
| Название (рус.): | Жиры молочные обезвоженные. Определение перекисного числа. Контрольный метод |
| Название (англ.): | Anhydrous milk fat; Determination of peroxide value (Reference method) |
| Описание (англ.): | Describes a method, the principle of which consists in dissolving a test portion in a mixture of chloroform and methanol and adding iron(II) chloride and ammonium thiocyanate. After a fixed reaction time a photometric determination of the red iron (III) complex is made. |
| Дата регистрации: | 10.01.78 |
| Дата введения: | 01.11.77 |
| Код КГС: | Н19 |
| Код ОКСТУ: | 9209;9222 |
| Код ОКС(МКС): | 67.100.10 |
| Код ОКП: | 9209;9222 |
| Нормативные ссылки: | NBN V 21-015-1978, EQV*NF V04-242-1985, EQV |
| Ключевые слова: | CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS MILK OXYGEN PEROXIDE NUMBER REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|