|
| Название (рус.): | Продукты сельскохозяйственные пищевые. Общее руководство по определению содержания азота методом Кьельдаля |
| Название (англ.): | Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method |
| Описание (англ.): | Application to products containing only nitrogenous copounds which are directly determinable by the Kjeldahl method. The method consists in destructing of organic matter by sulphuric acid in the presence of a catalyst, rendering of the reaction product alkaline, distillation and titration of the liberated ammonia. |
| Дата введения: | 01.12.75 |
| Код КГС: | Н59 |
| Код ОКСТУ: | 9109 |
| Код ОКС(МКС): | 67.050 |
| Код ОКП: | 9109 |
| Нормативные ссылки: | NF V03-050-1970, EQV*NP-913-1982, EQV*SFS 4938 ISO 1871-1983, EQV |
| Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS KJELDAHL METHOD KJELDAHLS METHOD NITROGEN CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|