|
| Название (рус.): | Продукты плодоовощные. Определение содержания муравьиной кислоты. Часть 1. Гравиметрический метод |
| Название (англ.): | Fruit and vegetable products; Determination of formic acid content; Part 1 : Gravimetric method |
| Описание (англ.): | The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride. |
| Дата регистрации: | 01.01.86 |
| Дата введения: | 01.12.85 |
| Код КГС: | Н59 |
| Код ОКСТУ: | 9109 |
| Код ОКС(МКС): | 67.080.01 |
| Код ОКП: | 9109 |
| Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FORMIC ACID FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS GRAVIMETRIC ANALYSIS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|