|
Название (рус.): | Продукты плодоовощные. Определение содержания муравьиной кислоты. Часть 1. Гравиметрический метод |
Название (англ.): | Fruit and vegetable products; Determination of formic acid content; Part 1 : Gravimetric method |
Описание (англ.): | The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride. |
Дата регистрации: | 01.01.86 |
Дата введения: | 01.12.85 |
Код КГС: | Н59 |
Код ОКСТУ: | 9109 |
Код ОКС(МКС): | 67.080.01 |
Код ОКП: | 9109 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FORMIC ACID FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS GRAVIMETRIC ANALYSIS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|