ISO 5560:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Чеснок сушеный. Технические условия
Название (англ.):Dehydrated garlic; Specification
Описание (англ.):Requirements for the product, such as description, odour, flavour, freedom from contamination, extraneous matter, classification, sensory evalution (see annex B), chemical characteristics; further description of sampling, of methods of test, of packing and marking. An annex A shows commercial forms of the product. Recommendations relating to storage and transport are given in an annex C.
Заменён стандартами:ISO 5560(1997.08)
Дата введения:01.05.83
Дата отмены:01.08.97
Код КГС:Н51
Код ОКСТУ:9164
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9164
Нормативные ссылки:BS 6194-1981, NEQ*NF V26-005-1971, NEQ*BS 7087 PART 26(1996/BSI), NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL PROPERTIES DELIVERY CONDITIONS DRIED FOODS GARLIC MARKING PACKAGES SPECIFICATIONS SPICES VEGETABLES PACKING

Скачать ISO 5560:1983 doc Чеснок сушеный. Технические условия


Хостинг от uCoz