Кофе молотый жареный. Определение содержания влаги. Метод Карла Фишера (эталонный)
Название (англ.):
Roasted ground coffee - Determination of moisture content - Karl Fischer method (Reference method)
Описание (англ.):
Specifies a method for the determination of moisture content of roasted ground coffee by the Karl Fischer titration method. Since it is precise, it is suitable as a reference method.
Дата регистрации:
01.10.94
Дата введения:
01.10.94
Код КГС:
Н59
Код ОКСТУ:
9189
Код ОКС(МКС):
67.140.20
Код ОКП:
9189
Нормативные ссылки:
DIN 10772-1-1988, EQV*NF V05-203(1994/AFNOR), EQV*NF ISO 11817(1994/AFNOR), EQV*BS 5752 PART 13(1995/BSI), EQV ISO 760-1978
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE DETERMINATION OF CONTENT KARL FISCHER METHOD MOISTURE CONTENTS PLANT PRODUCTS ROASTED COFFEE TESTS WATER