Казеины и казеинаты. Определение содержания воды (контрольный метод)
Название (англ.):
Caseins and caseinates; Determination of water content (Reference method)
Описание (англ.):
Is applicable to all types of caseins and caseinates. The principle consists in drying a test portion at 102 +/- 1 degree centigrade and weighing to determine the loss of mass which is expressed as a percentage by mass.
Дата регистрации:
01.12.78
Дата введения:
01.11.78
Код КГС:
Н99
Код ОКСТУ:
9192;9229
Код ОКС(МКС):
67.100.99
Код ОКП:
9192;9229
Нормативные ссылки:
BS 6248 PART 8-1982, EQV*DIN 10453-1983, EQV*NF V04-383-1985, EQV*LMBG L 02.09-4-1986, EQV
Ключевые слова:
CASEIN CASEINS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS WATER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN