Масла и жиры животные и растительные. Определение перекисного числа
Название (англ.):
Animal and vegetable oils and fats; Determination of peroxide value
Описание (англ.):
The principle of the method is treatment of a test portion, in solution in acetic acid and chloroform, by a solution of potassium iodide, followed by titration of the liberated iodine with standard volumetric sodium thiosulphate solution.
Заменён стандартами:
ISO 3960(1998.08)
Дата введения:
01.06.77
Дата отмены:
01.08.98
Код КГС:
Н69
Код ОКСТУ:
9209;9220;9109;9141
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9209;9220;9109;9141
Нормативные ссылки:
NF T60-220-1968, EQV*NP-904(1988/IPQ), NEQ*BS 684 PART 2 SECTION 2.14(1987/BSI), EQV
Ключевые слова:
ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS OILS PEROXIDE NUMBER VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN