ISO 3960:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение перекисного числа
Название (англ.):Animal and vegetable oils and fats; Determination of peroxide value
Описание (англ.):The principle of the method is treatment of a test portion, in solution in acetic acid and chloroform, by a solution of potassium iodide, followed by titration of the liberated iodine with standard volumetric sodium thiosulphate solution.
Заменён стандартами:ISO 3960(1998.08)
Дата введения:01.06.77
Дата отмены:01.08.98
Код КГС:Н69
Код ОКСТУ:9209;9220;9109;9141
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9209;9220;9109;9141
Нормативные ссылки:NF T60-220-1968, EQV*NP-904(1988/IPQ), NEQ*BS 684 PART 2 SECTION 2.14(1987/BSI), EQV
Ключевые слова:ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS OILS PEROXIDE NUMBER VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 3960:1977 (368 Кб) Масла и жиры животные и растительные. Определение перекисного числа


Хостинг от uCoz