Казеины. Определение свободной кислотности (контрольный метод)
Название (англ.):
Caseins; Determination of free acidity (Reference method)
Описание (англ.):
Covers both caseins obtained by acid precipitation or lactic fermentation and rennet caseins. The principle of determination is based on the aqueous extraction of a test portion at 60 degrees centigrade, filtration and titration of the filtrate with a standard volumetric sodium hydroxide solution using phenophthalein as indicator.
Дата регистрации:
01.07.78
Дата введения:
01.06.78
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9229
Код ОКС(МКС):
67.100.99
Код ОКП:
9209;9229
Нормативные ссылки:
BS 6248 PART 5-1982, EQV*DIN 10450-1983, EQV*NF V04-386-1985, EQV*LMBG L 02.09-1-1986, EQV
Ключевые слова:
ACIDITY CASEIN CASEINS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS VOLUMETRIC ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN