|
Название (рус.): | Органолептический анализ. Методология. Характеристики структуры |
Название (англ.): | Sensor analysis - Methodology - Texture profile |
Описание (англ.): | Describes a method of developing a texture profile of food products or non-food products. This method is just one approach to sensory texture profile analysis. Other methods exist. It describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product. |
Дата регистрации: | 01.02.95 |
Дата введения: | 01.12.94 |
Код КГС: | Т59 |
Код ОКСТУ: | 0004 |
Код ОКС(МКС): | 67.240 |
Код ОКП: | 0004 |
Нормативные ссылки: | NF V09-022(1995/AFNOR), EQV*NF ISO 11036(1995/AFNOR), EQV ISO 5492-1992*ISO 6658-1985*ISO 8586-1-1993*ISO 8586-2-1994*ISO 8589-1988*ISO 11035-1994 |
Ключевые слова: | COMPOSITION FOODSTUFF METHODS PROPERTIES SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS APPARATUS TESTING TEXTURE TEXTURED MATERIALS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FO |
|