Казеины и казеинаты. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)
Название (англ.):
Caseins and caseinates; Determination of fat content; Gravimetric method (Reference method)
Дата регистрации:
01.12.87
Дата введения:
01.04.86
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9229;9209
Код ОКС(МКС):
67.100.99
Код ОКП:
9229;9209
Нормативные ссылки:
NF V04-382(1988/AFNOR), EQV*NF ISO 5543(1988/AFNOR), EQV*UNI ISO 5543(1991/UNI), EQV*BS 6248 PART 10(1986/BSI), EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CASEIN CASEINS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS GRAVIMETRIC ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN