ISO 11866-2:1997


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 2. Метод наиболее вероятного количества с применением 4-метиллюмбелиферил-бета-d-глюкуронид (мug)
Название (англ.):Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 2: Most probable number technique using 4-methylumbelliferyl-
Описание (англ.):Describes a combined method for the enumeration of presumptive Escherichia coli and of presumptive coliforms by means of a culture technique involving a liquid medium with 4-methylumbelliferyl-ss-D-glucuronide (MUG), calculation of the number of Escherichia coli per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) technique after incubation at 30
Дата регистрации:01.04.97
Дата введения:01.02.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220
Код ОКС(МКС):07.100.30
Код ОКП:9220
Нормативные ссылки:DIN 10183-3-1993, EQV*BS ISO 11866-2(1997/BSI), EQV*NF V04-020(1997/AFNOR), EQV*NF ISO 11866-2(1997/AFNOR), EQV ISO 7218-1996*ISO 8261-1989
Ключевые слова:BACTERIA COUNT METHODS COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS ESCHERICHIA COLI FOOD TESTING MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK TESTING FOOD TECHNOLOGY

Скачать ISO 11866-2:1997 doc Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 2. Метод наиболее вероятного количества с применением 4-метиллюмбелиферил-бета-d-глюкуронид (мug)


Хостинг от uCoz