|
Название (рус.): | Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 2. Метод наиболее вероятного количества с применением 4-метиллюмбелиферил-бета-d-глюкуронид (мug) |
Название (англ.): | Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 2: Most probable number technique using 4-methylumbelliferyl- |
Описание (англ.): | Describes a combined method for the enumeration of presumptive Escherichia coli and of presumptive coliforms by means of a culture technique involving a liquid medium with 4-methylumbelliferyl-ss-D-glucuronide (MUG), calculation of the number of Escherichia coli per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) technique after incubation at 30 |
Дата регистрации: | 01.04.97 |
Дата введения: | 01.02.97 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9220 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Код ОКП: | 9220 |
Нормативные ссылки: | DIN 10183-3-1993, EQV*BS ISO 11866-2(1997/BSI), EQV*NF V04-020(1997/AFNOR), EQV*NF ISO 11866-2(1997/AFNOR), EQV ISO 7218-1996*ISO 8261-1989 |
Ключевые слова: | BACTERIA COUNT METHODS COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS ESCHERICHIA COLI FOOD TESTING MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK TESTING FOOD TECHNOLOGY |
|