|
Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Определение содержания влаги (эталонный метод) |
Название (англ.): | Meat and meat products - Determination of moisture content (Reference method) |
Описание (англ.): | Describes a reference method for the determination of the moisture content of meat and meat products. Replaces the first edition. |
Заменяет стандарты: | ISO 1442(1973.04) |
Дата регистрации: | 01.03.97 |
Дата введения: | 01.02.97 |
Код КГС: | Н11 |
Код ОКСТУ: | 921100 |
Код ОКС(МКС): | 67.120.10 |
Код ОКП: | 921100 |
Нормативные ссылки: | BS 4401 PART 3(1997/BSI), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS HUMIDITY MEAT MEAT PRODUCTS MOISTURE MOISTURE CONTENTS VESSELS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN мясо |
|