ISO 3091:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания нитратов (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; determination of nitrate content (reference method)
Описание (англ.):The method consists in extracting of a test portion with hot water, precipitating of proteins and filtrating. Reduction of the extracted nitrates into nitrites by metallic cadmium. Formation of a red colouration by adding of sulfanilamide and nphthyl ethylenediamine hydrochloride and photometric measurement at a wavelength of 538 nm.
Дата регистрации:15.09.75
Дата введения:01.09.75
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 7-1976, NEQ*DIN 10147-1978, NEQ*NF V04-410-1974, EQV*NP-1847-1982, EQV*NP-1847-1987, EQV*SFS-ISO 3091-1984, EQV*NEN-ISO 3091(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT MEAT MEAT PRODUCTS NITRATES REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Текст ISO 3091:1975 лежит тут Мясо и мясные продукты. Определение содержания нитратов (контрольный метод) (849 Кб)


Хостинг от uCoz