Шафран посевной (Crocus sativus Linnaeus). Часть 2. Методы испытаний
Название (англ.):
Saffron (Crocus sativus Linnaeus); part 2: test methods
Описание (англ.):
Describes methods suitable for testing the spice saffron, which is obtained from the flowers of the saffron crocus (Crocus sativus Linnaeus): identification test, determination of floral waste content of saffron in filaments (stigmas or stamens), determination of extraneous matter content of saffron in filaments, microscopicexamination of saffron in powder form, determination of moisture and volatile natter content, determination of total ash, determination of acid-insoluble ash, determination of the main characteristics (picocrocine, safranal, crocine) - spectrometric method, identification of saffron pigments.
Заменён стандартами:
ISO/TS 3632-2:2003
Заменяет стандарты:
ISO 3632(1980.10)
Дата регистрации:
01.02.94
Дата введения:
01.12.93
Дата отмены:
20.11.03
Код КГС:
С21
Код ОКСТУ:
9726
Код ОКС(МКС):
67.220.10
Код ОКП:
9726
Нормативные ссылки:
NF V32-120-2(1994/AFNOR), EQV*NF ISO 3632-2(1994/AFNOR), EQV*BS 4585 PART 17(1994/BSI), EQV ISO 928-1980*ISO 930-1980*ISO 3632-1-1993
Ключевые слова:
DETERMINATION OF CONTENT FOOD INSPECTION FOOD PRODUCTS SAFFRON SEASONINGS SPICES TESTING VOLATILE MATTER DETERMINATION WATER CONTENT GRAVIME