ISO 6540:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Кукуруза. Определение содержания влаги (в целых и измельченных зернах)
Название (англ.):Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Описание (англ.):A section one specifies the reference method. It consists in grinding of sample, if necessery, after pre-conditioning, if required, then drying of a test portion at a temperature between 130 and 133 C under conditions which enable a result to be obtained which is in agreement with that obtained by the absolute method ( prescribed in an annex). A section two specifies the routine method on wholegrains. It consists in drying of whole grains for 38 h at a temperature between 130 and 133 C.
Дата регистрации:01.02.81
Дата введения:01.11.80
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9296;9710;9720;9730;9740;9750
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9296;9710;9720;9730;9740;9750
Нормативные ссылки:BS 4317 PART 15-1981, EQV*NF V03-708-1976, EQV*NP-516-1983, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREALS CRUSHING TESTS DETERMINATION OF CONTENT GRAINS (FOOD) MAIZE TEST EQUIPMENT WATER GRAIN CROPS MAIZE .GB.

Скачать ISO 6540:1980 бесплатно rar zip (331 Кб) Кукуруза. Определение содержания влаги (в целых и измельченных зернах)


Хостинг от uCoz