Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания влаги и летучих веществ
Название (англ.):
Animal and vegetable fats and oils; Determination of moisture and volatile matter content
Описание (англ.):
Specifies two methods for the determination by drying: method A, using a sand bath or hot plate; method B, using a drying oven. Method B is applicable only to non-drying products with an acid value less than 4. The methods consist in heating a test portion at 103 +/-2 degrees centigrade until moisture and volatile substance are completely eliminated, and determination of the loss in mass.
Заменён стандартами:
ISO 662(1998.09)
Дата введения:
01.09.80
Дата отмены:
01.09.98
Код КГС:
Н09
Код ОКСТУ:
9109;9209;9221;9141
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9109;9209;9221;9141
Нормативные ссылки:
NF T60-201-1984, EQV*BS 684 PART 1 SECTION 1.10(1982/BSI), EQV
Ключевые слова:
ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS MATERIALS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS VOLATILE MATTER WATER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN