ISO 662:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания влаги и летучих веществ
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; Determination of moisture and volatile matter content
Описание (англ.):Specifies two methods for the determination by drying: method A, using a sand bath or hot plate; method B, using a drying oven. Method B is applicable only to non-drying products with an acid value less than 4. The methods consist in heating a test portion at 103 +/-2 degrees centigrade until moisture and volatile substance are completely eliminated, and determination of the loss in mass.
Заменён стандартами:ISO 662(1998.09)
Дата введения:01.09.80
Дата отмены:01.09.98
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209;9221;9141
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109;9209;9221;9141
Нормативные ссылки:NF T60-201-1984, EQV*BS 684 PART 1 SECTION 1.10(1982/BSI), EQV
Ключевые слова:ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS MATERIALS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS VOLATILE MATTER WATER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 662:1980 (294 Кб) Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания влаги и летучих веществ


Хостинг от uCoz