О сертификации в России
Сертификация специалистов, продукции и услуг
Архив документов по сертификации и стандартизации
ISO 5492-3:1979
(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)
Название (англ.):
Sensory analysis; Vocabulary; Part 3 Bilingual edition
Описание (англ.):
A list of 18 terms and their definitions in English and French. Alphabetical indices in the two languages (including terms from ISO 5492/1 und ISO 5492/2)are added.
Заменён стандартами:
ISO 5492(1992.01)
Дата введения:
01.08.79
Дата отмены:
01.01.92
Нормативные ссылки:
BS 5098-1975, NEQ*NF V00-150-1983, EQV*UNI 8915-1987, EQV*NF V00-150(1988/AFNOR), EQV*DS/ISO 5492/1-4(1990/DS), EQV
Ключевые слова:
DEFINITIONS FOOD TESTING SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TERMINOLOGY VOCABULARY FOOD TECHNOLOGY SENSORY ANALYSIS (FO
Скачать текст ISO 5492-3:1979 (864 Кб)
Хостинг от
uCoz