|
ISO 5492-2:1978 (в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)
| Название (англ.): | Sensory analysis; Vocabulary; Part II Bilingual edition | Описание (англ.): | A list of 14 terms and their definitions in English and French. Alphabetical indices in the two languages (including terms from ISO 5492/1)are added. | Заменён стандартами: | ISO 5492(1992.01) | Дата введения: | 01.04.78 | Дата отмены: | 01.01.92 | Нормативные ссылки: | BS 5098-1975, NEQ*NF V00-150-1983, EQV*UNI 8915-1987, EQV*NF V00-150(1988/AFNOR), EQV*DS/ISO 5492/1-4(1990/DS), EQV | Ключевые слова: | DEFINITIONS FOOD TESTING SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TERMINOLOGY VOCABULARY FOOD TECHNOLOGY SENSORY ANALYSIS (FO | |
Текст ISO 5492-2:1978 лежит тут (738 Кб)
| |