ISO 1101-2:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (англ.):Spices and condiments; Determination of non-volatile ether extract
Описание (англ.):Describes a method, the principle of which consists in extraction the material with diethyl ether, removing the volatile fractions, drying the non-volatile residue and weighing. Includes information on the apparatus to be used, sampling, procedure, expression of results, and details to be indicated in the test report.
Заменён стандартами:ISO 1108(1992.01)
Дата введения:01.02.80
Дата отмены:01.01.92
Нормативные ссылки:BS 4585 PART 6-1981, EQV*NF V03-406-1969, EQV*NF V03-406-1986, NEQ*UNE 34-096-81 PARTE 10-1981, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT NON VOLATILE MATTER SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Текст ISO 1101-2:1980 лежит тут (34 Кб)


Хостинг от uCoz