|
Название (рус.): | Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 3. Метод подсчета колоний при 44 град.С применением мембран |
Название (англ.): | Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 3: Colony-count technique at 44 |
Описание (англ.): | Describes a method for the enumeration of presumptive Escherichia coli by means of a colony-count technique at 44 |
Дата регистрации: | 01.04.97 |
Дата введения: | 01.02.97 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9220 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Код ОКП: | 9220 |
Нормативные ссылки: | DIN 10183-2-1991, EQV*BS ISO 11866-3(1997/BSI), EQV ISO 6610-1992*ISO 7218-1996*ISO 8261-1989 |
Ключевые слова: | BACTERIA CHEESE COLIFORM BACTERIA COLONY COUNT TECHNIQUES DAIRY PRODUCTS ESCHERICHIA COLI FOOD PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROORGANISMS MILK MICRO-ORGANISMS |
|