ISO 5530-3:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Часть 3. Определение водопоглощения и реологических свойств с применением валориграфа
Название (англ.):Wheat flour; physical characteristics of doughs; part 3: determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
Описание (англ.):Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.
Дата регистрации:01.03.89
Дата введения:15.12.88
Код КГС:Н39
Код ОКСТУ:9110;9109
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9110;9109
Нормативные ссылки:BS 4317 PART 22(1989/BSI), EQV ISO 2170-1980*ISO 712-1985
Ключевые слова:ABSORPTION AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION DOUGH DOUGHS FLOUR FLOURS (FOOD) FOOD PRODUCTS RHEOLOGICAL PROPERTIES TESTING TESTS WATER WHEAT WHEAT FLOUR FLOURS : FOOD CORN .GB.

Скачать ISO 5530-3:1988 бесплатно Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Часть 3. Определение водопоглощения и реологических свойств с применением валориграфа


Хостинг от uCoz