ISO 5552:1979


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Обнаружение и подсчет ЭНТЕРОБАКТЕРИА3Ы (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Detection and enumeration of Enterobacteriaceae (Reference methods)
Описание (англ.):The method consists in mincing of test sample and then maceration of a test portion with a sterile diluent, in a mechanical blender, and preparation of decimal dilutions. Then detection of the presence or absence of Enterobacteriaceae, followed by enumeration of the bacteriaceae by most probable number (MPN) technique.
Заменён стандартами:ISO 5552(1997.12)
Дата введения:01.04.79
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9200
Код ОКС(МКС):07.100.30; 67.120.10
Код ОКП:9209;9200
Нормативные ссылки:UNE 34-557-83-1983, EQV
Ключевые слова:BACTERIA COUNTING DETECTION ENTEROBACTERIACEAE MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS REFERENCE METHODS

Скачать ISO 5552:1979 doc Мясо и мясные продукты. Обнаружение и подсчет ЭНТЕРОБАКТЕРИА3Ы (контрольный метод)


Хостинг от uCoz