ISO 5565:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Ваниль (Vanilla Fragrans Salisbury Ames). Технические условия
Название (англ.):Vanilla (Vanilla fragrans (Salisbury) Ames); Specification
Описание (англ.):Applies to vanilla in pods, bulk, cut or powder form. It is not applicable to vanilla extracts. Specifies the commercial forms, describes the general characteristics, established a qualitative classification of vanilla pods and informs on chemical characteristics, sampling, methods of test, and packing and marking. Two annexes deal with the qualitative investigation for the main aromatic constituents ofvanilla and the determination of vanillin content by means of an ultraviolet spectrophotometric method.
Заменён стандартами:ISO 5565-1:1999, ISO 5565-2:1999
Дата введения:01.12.82
Код КГС:Н55
Код ОКСТУ:9199
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9199
Нормативные ссылки:BS 5432 PART 2-1983, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DELIVERY CONDITIONS MARKING PACKAGES PACKING SAMPLING SAMPLING METHODS SPECIFICATIONS SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY SPICES TEST RESULTS TESTING TESTS VANILLA

Текст ISO 5565:1982 лежит тут Ваниль (Vanilla Fragrans Salisbury Ames). Технические условия (645 Кб)


Хостинг от uCoz