|
Название (рус.): | Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 1. Метод наиболее вероятного количества |
Название (англ.): | Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique |
Описание (англ.): | Relates to a method for the enumeration of presumptive Escherichia coli by means of the culture technique involving a liquid medium, and calculation of the number of Escherichia coli per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) after incubation at 37 |
Дата регистрации: | 01.03.97 |
Дата введения: | 01.02.97 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9220 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Код ОКП: | 9220 |
Нормативные ссылки: | DIN 10183-1-1991, EQV*BS ISO 11866-1(1997/BSI), EQV*NF V04-019(1997/AFNOR), EQV*NF ISO 11866-1(1997/AFNOR), EQV ISO 7218-1996*ISO 8261-1989 |
Ключевые слова: | BACTERIA COUNT METHODS COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS DEFINITIONS ESCHERICHIA COLI FOOD PRODUCTS FOOD TESTING MATHEMATICAL CALCULATIONS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK STATISTICS TESTING FOOD TECHNOLOGY |
|