|
Название (рус.): | Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 2. Мороженое и смеси для мороженого |
Название (англ.): | Milk products and milk-based foods; Determination of fat content by the Weibull- Berntrop gravimetric method (Reference method); Part 2 : Edible ices and ice-mixes |
Описание (англ.): | Specification of a method to those products, that may containe high levels of stabilizer or tickening agent or of egg yolk or of fruit. It consists in digesting of a test portion by boiling with dilute hydrochloric acid, filtrating of the hot digest through a wetted filter paper, extracting of the fat from the dried filter paper using n-hexane or light petroleum, removing of the solvent by destillation or evaporation, and weighing of thesubstances extracted. |
Дата регистрации: | 25.03.88 |
Дата введения: | 01.12.87 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9220;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.100.01 |
Код ОКП: | 9220;9209 |
Нормативные ссылки: | NF ISO 8262-2(1988/AFNOR), EQV*NF V04-052(1988/AFNOR), EQV*DIN 10342-1992, NEQ*BS 7142 PART 3(1989/BSI), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS GRAVIMETRIC ANALYSIS ICE CREAM CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|