ISO 6564:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Методы установления вкусовых характеристик
Название (англ.):Sensory analysis; Methodology; Flavour profile methods
Описание (англ.):Specification of a family of methods for describing and assessing the flavour of food products by qualified and trained assessors. The methods consists of procedures for describing and assessing in a reproducible way. The seperate attributes contributing to the formation of the overall impression given by the product are identified and their intensity assessed in order to build up a description of the flavour of the product. A annex Agives an example of completed form for the analysis.
Дата регистрации:01.01.86
Дата введения:01.10.85
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:BS 5929 PART 4-1986, EQV*NF V09-016-1983, EQV*UNE 87-017-92(1992/AENOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ESTIMATION FOOD PRODUCTS ODOURS SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TASTE TESTING TESTS SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать ISO 6564:1985 бесплатно rar zip (244 Кб) Органолептический анализ. Методология. Методы установления вкусовых характеристик


Хостинг от uCoz