ISO 3513:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Пряности и приправы. Красный стручковый перец. Определение показателя сковилла
Название (англ.):Spices and condiments; Chillies; Determination of Scoville index
Описание (англ.):Covers a method for investigating the greatest dilution at which the stimulus treshold (see ISO 5492) of the pungent sensation can be determined. Details the reagents and apparatus to be used, the procedure, expression of results and the data to be included in the test report.
Заменён стандартами:ISO 3513(1995.05)
Дата введения:01.01.77
Дата отмены:01.05.95
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9109;9199
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9109;9199
Нормативные ссылки:BS 4585 PART 7-1977, EQV*NEN-ISO 3513-1978, EQV*NF V32-069-1968, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHILLIES DETERMINATION PIQUANT CAPACITY SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS SPICES TASTE TESTS TASTE SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать ISO 3513:1977 Пряности и приправы. Красный стручковый перец. Определение показателя сковилла


Хостинг от uCoz