Кофе сырой. Определение содержания влаги (основной контрольный метод)
Название (англ.):
Green coffee; Determination of moisture content (Basic reference method)
Описание (англ.):
The method consists in determinig of the loss in mass when the product, previously ground without alteration of its moisture content, is brought into equilibrium with an anhydrous atmosphere at a temperature of 48+2
Заменён стандартами:
ISO 1446:2001
Дата регистрации:
01.02.78
Дата введения:
01.01.78
Дата отмены:
20.12.01
Код КГС:
Н59
Код ОКСТУ:
9198;9109
Код ОКС(МКС):
67.140.20
Код ОКП:
9198;9109
Нормативные ссылки:
BS 5752 PART 1-1979, EQV*NF ISO 1446-1987, EQV*NF V03-310-1967, EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS WATER