ISO 1740:1991


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты молочные жирные и сливочное масло. Определение кислотного числа жира (контрольный метод)
Название (англ.):Milk fat products and butter; determination of fat acidity (reference method)
Описание (англ.):Specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milk fat products and in butter. Describes the apparatus, the procedure, the reagents to be used, and the expression of results. This second edition cancels and replaces the first edition (1980). Annex A is for information only.
Заменяет стандарты:ISO 1740(1980.02)
Дата регистрации:25.10.91 1:00:00
Дата введения:01.07.91
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.100.10; 67.100.20
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:BS 5086 PART 6(1992/BSI), EQV ISO 707-1985
Ключевые слова:ACID NUMBER AGRICULTURAL PRODUCTS BUTTER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATTY ACIDS FOOD PRODUCTS MILK PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1740:1991 Продукты молочные жирные и сливочное масло. Определение кислотного числа жира (контрольный метод)


Хостинг от uCoz