Мясо и мясные продукты. Подсчет микроорганизмов. Метод подсчета колоний при температуре 30 град. С (контрольный метод)
Название (англ.):
Meat and meat products; enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30
Описание (англ.):
Has been drafted in conformity with ISO 4833. The principle consists in preparing of two poured plates using a specified culture medium, and using a specified quantity of the test sample or of an initial suspension, preparing of other pairs of poured plates, under the same conditions, using decimal dilutions of the sample. Aerobic incubation of the plates at 30 degrees centigrade for 72 h and calculation of the number of micro-organisms.
Заменяет стандарты:
ISO 2293(1976)
Дата регистрации:
09.01.89
Дата введения:
15.08.88
Дата отмены:
01.07.97
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209
Код ОКС(МКС):
07.100.30,67.120.10
Код ОКП:
9209
Нормативные ссылки:
DIN 10161-1-1984, NEQ*LMBG L 06.00-18-1984, NEQ ISO 3100-1*ISO 3100-2-1988*ISO 6887-1983