ISO 2253:1986


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Порошок карри. Технические условия
Название (англ.):Curry powder; Specification
Описание (англ.):Specifies the minimum requirements for this spice used as a flavouring material in the preparation of food and commercialized in bulk for wholesale trade. Describes sampling, methods of test, and packing and marking. Recommendations concerning storage and transport conditions are given in an annex.
Заменён стандартами:ISO 2253:1999
Дата регистрации:25.08.86
Дата введения:01.03.86
Код КГС:Н55
Код ОКСТУ:9169
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9169
Нормативные ссылки:DIN 10203-1967, NEQ*NF V32-145-1985, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CURRY POWDER MARKING PACKAGES SEASONINGS SPECIFICATIONS SPICES PACKING

Скачать ISO 2253:1986 Порошок карри. Технические условия


Хостинг от uCoz