|
| Название (рус.): | Йогурты. Определение титруемой кислотности. Потенциометрический метод |
| Название (англ.): | Yoghurt - Determination of titratable acidity - Potentiometric method |
| Описание (англ.): | Specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yogurt and fruit yogurt. |
| Дата регистрации: | 01.03.97 |
| Дата введения: | 01.02.97 |
| Код КГС: | Н19 |
| Код ОКСТУ: | 9227 |
| Код ОКС(МКС): | 67.100.99 |
| Код ОКП: | 9227 |
| Нормативные ссылки: | BS 7142 PART 5(1997/BSI), EQV |
| Ключевые слова: | ACID CONTENT CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DEFINITIONS DETERMINATION DETERMINATION OF CONTENT MATHEMATICAL CALCULATIONS MILK PRODUCTS POTENTIOMETRIC METHODS YOGHURT CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|