ISO 3961:1989


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение йодного числа
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; determination of iodine value
Описание (англ.):The method consists in dissolving of a test portion in solvent and adding of Wijs reagent. After a specified time, addition of potassium iodide solution and water, and titration of the liberated iodine with sodium thiosulfate solution.
Заменён стандартами:ISO 3961:1996
Заменяет стандарты:ISO 3961(1979.12)
Дата регистрации:28.03.90
Дата введения:01.09.89
Дата отмены:01.06.96
Код КГС:Н69
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:NF ISO 3961(1990/AFNOR), EQV*NF T60-203(1990/AFNOR), EQV ISO 3696-1987*ISO 5555-1983*ISO 661-1989
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION FATS FOOD PRODUCTS FOOD TESTING IODINE NUMBER OILS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN FOOD TECHNOLOGY

Скачать текст ISO 3961:1989 (556 Кб) Масла и жиры животные и растительные. Определение йодного числа


Хостинг от uCoz