|
Название (рус.): | Масла и жиры животные и растительные. Определение йодного числа |
Название (англ.): | Animal and vegetable fats and oils; determination of iodine value |
Описание (англ.): | The method consists in dissolving of a test portion in solvent and adding of Wijs reagent. After a specified time, addition of potassium iodide solution and water, and titration of the liberated iodine with sodium thiosulfate solution. |
Заменён стандартами: | ISO 3961:1996 |
Заменяет стандарты: | ISO 3961(1979.12) |
Дата регистрации: | 28.03.90 |
Дата введения: | 01.09.89 |
Дата отмены: | 01.06.96 |
Код КГС: | Н69 |
Код ОКСТУ: | 9109;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.200.10 |
Код ОКП: | 9109;9209 |
Нормативные ссылки: | NF ISO 3961(1990/AFNOR), EQV*NF T60-203(1990/AFNOR), EQV ISO 3696-1987*ISO 5555-1983*ISO 661-1989 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION FATS FOOD PRODUCTS FOOD TESTING IODINE NUMBER OILS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN FOOD TECHNOLOGY |
|