ISO 6667:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Кофе сырой. Определение доли кофейных зерен, поврежденных насекомыми
Название (англ.):Green coffee; Determination of proportion of insect-damaged beans
Описание (англ.):The method consists in visual examination of the external surface of beans to identify those which have been damaged by insects. Determination of the observed proportion, as a percentage, of damaged beans and, if possible, identification ofthe species of insect responible to damage. From the proportion of damaged beans thus determined: estimation of the confidence limits of the true proportion of damaged beans for a given probability; estimation of the probability that the true proportion of damaged beans will not exceed a given value. An annex A shows illustrations of damaged beans. An annex B describes a test for homogenity of the laboratory sample.
Дата регистрации:01.01.86
Дата введения:01.11.85
Код КГС:Н56
Код ОКСТУ:9198
Код ОКС(МКС):67.140.20
Код ОКП:9198
Нормативные ссылки:BS 5752 PART 8-1986, EQV*NF ISO 6667-1987, EQV*NF V03-312-1977, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE TESTING TESTS

Скачать ISO 6667:1985 doc Кофе сырой. Определение доли кофейных зерен, поврежденных насекомыми


Хостинг от uCoz