Пряности и приправы. Определение общего содержания золы
Название (англ.):
Spices and condiments; Determination of total ash
Описание (англ.):
Describes a method consisting in destroying the organic matter by heating the test portion in contact with air to constant mass at a temperature of 550 degrees centigrade. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.
Заменён стандартами:
ISO 928(1997.12)
Дата введения:
01.02.80
Дата отмены:
01.12.97
Код КГС:
Н59
Код ОКСТУ:
9169;9162
Код ОКС(МКС):
67.220.10
Код ОКП:
9169;9162
Нормативные ссылки:
BS 4585 PART 3-1981, EQV*NF V03-403-1985, EQV*UNE 34-096-81 PARTE 4-1981, EQV*DIN 10223-1996, NEQ*LMBG L 53.00-4-1996, NEQ
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ASHES CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN