Продукты молотые зерновые. Определение содержания жирных кислот
Название (англ.):
Milled cereal products; Determination of fat acidity
Описание (англ.):
The method consists in dissolving of the acids in 95% (V/V) ethanol at room temperature, followed by centrifuging and titrating of an aliquot portion of the supernatant liquid against sodium hydroxide.
Заменён стандартами:
ISO 7305(1998.07)
Дата регистрации:
25.08.86
Дата введения:
01.03.86
Дата отмены:
01.07.98
Код КГС:
Н39
Код ОКСТУ:
9295;9209
Код ОКС(МКС):
67.060
Код ОКП:
9295;9209
Нормативные ссылки:
NF ISO 7305(1989/AFNOR), EQV*NF V03-712(1989/AFNOR), EQV*NP-2967(1991/IPQ), EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CEREAL FOOD PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATTY ACIDS FLOUR SEMOLINA SULPHURIC ACID WHEAT WHEAT FLOUR CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN CEREAL PRODUCTS FLOURS : FOOD CORN .GB.