ISO 6633:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания свинца. Спектрометрический метод атомной абсорбции без пламени
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of lead content; Flameless atomic absorption spectrometric method
Описание (англ.):The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.
Дата регистрации:01.10.84
Дата введения:01.09.84
Код КГС:С49
Код ОКСТУ:9709
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9709
Нормативные ссылки:NF V05-125-1982, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ATOMIC ABSORPTION METHOD ATOMIC ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS LEAD VEGETABLES ATOMIC ABSO CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 6633:1984 doc Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания свинца. Спектрометрический метод атомной абсорбции без пламени


Хостинг от uCoz