Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания свинца. Спектрометрический метод атомной абсорбции без пламени
Название (англ.):
Fruits, vegetables and derived products; Determination of lead content; Flameless atomic absorption spectrometric method
Описание (англ.):
The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.
Дата регистрации:
01.10.84
Дата введения:
01.09.84
Код КГС:
С49
Код ОКСТУ:
9709
Код ОКС(МКС):
67.080.01
Код ОКП:
9709
Нормативные ссылки:
NF V05-125-1982, EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ATOMIC ABSORPTION METHOD ATOMIC ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS LEAD VEGETABLES ATOMIC ABSO CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN