|
Название (рус.): | Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Часть 4. Определение реологических свойств с применением альвеографа |
Название (англ.): | Wheat flour; physical characteristics of doughs; part 4: determination of rheological properties using an alveograph |
Описание (англ.): | Describes the principle of the method, the reagents, the apparatus, the sampling and the procedure, the expression of results, the precision and the contents of the test report. |
Заменён стандартами: | ISO 5530-4:2002 |
Изменён стандартами: | ISO 5530-4:1991/Cor.1:1992 |
Заменяет стандарты: | ISO 5530-4(1983.06) |
Дата регистрации: | 01.02.92 |
Дата введения: | 01.12.91 |
Дата отмены: | 29.08.02 |
Код КГС: | Н39 |
Код ОКСТУ: | 9293;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.060 |
Код ОКП: | 9293;9209 |
Нормативные ссылки: | BS 4317 PART 27(1992/BSI), EQV*NF V03-710(1992/AFNOR), EQV*NF ISO 5530-4(1992/AFNOR), EQV ISO 712-1985 |
Дополнительная информация: | Попр.01:1992 ТК 34 Код 1 с. Изд.1; |
Ключевые слова: | FLOUR PASTES (FOOD) PHYSICAL PROPERTIES RHEOLOGICAL PROPERTIES WHEAT FLOURS : FOOD ALIMENTARY PASTES CORN .GB. |
|