ISO 5497:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Руководство по приготовлению проб, для которых невыполним прямой органолептический анализ
Название (англ.):Sensory analysis; Methodology; Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
Описание (англ.):Application, in particular, to samples of intensely flavoured products and to samples of very concentrated products. The principle consists in making a preperation which allows direct assessment of the organoleptic properties of a sample according to the analysis required, as follows: a) for assessment of the propertiesof the sample itself: mixing the sample with a chemically defined substance or addition to a food medium considered to be neutral; b) for assesment of the effects of the sample in a food preperation: adding the sample to the food preparation for which it is intended.
Дата регистрации:01.04.86
Дата введения:01.09.82
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:NF V09-005-1982, EQV*UNE 87-015-86-1986, EQV*UNI ISO 5497-1987, EQV
Ключевые слова:FOOD TESTING SAMPLING SAMPLING METHODS SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS SPECIMEN PREPARATION FOOD TECHNOLOGY SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать ISO 5497:1982 doc Органолептический анализ. Методология. Руководство по приготовлению проб, для которых невыполним прямой органолептический анализ


Хостинг от uCoz