|
Название (рус.): | Сыры и сырные корки. Определение содержания натамицина. Спектрометрический метод молекулярной абсорбции и метод высокоэффективной жидкостной хроматографии |
Название (англ.): | Cheese and cheese rind; determination of natamycin content; method by molecular absorption spectrometry and by high-performance liquid chromatography |
Описание (англ.): | Specifies a method which is suitable to control a maximum tolerance of natamycin on the cheese rind at a content of 1 mg/dm |
Дата регистрации: | 01.10.91 |
Дата введения: | 01.09.91 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9224;9225;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.100.30 |
Код ОКП: | 9224;9225;9209 |
Нормативные ссылки: | NF V04-280(1991/AFNOR), EQV*NF ISO 9233(1991/AFNOR), EQV ISO 707-1985 |
Ключевые слова: | CHEESE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT LIQUID CHROMATOGRAPHY MOLECULAR ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY SPECTROPHOTOMETRY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN MOL |
|