Масла и жиры животные и растительные. Определение состава жирных кислот в позиции 2 в молекулах триглециридов
Название (англ.):
Animal and vegetable fats and oils. Determination of the composition of fatti aside in the 2-position of the triglyceride molekules
Заменяет стандарты:
ISO 6800(1985.12)
Дата регистрации:
01.01.98
Дата введения:
01.12.97
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Нормативные ссылки:
EN ISO 6800-1997, EQV*DIN EN ISO 6800-1998, EQV*NF T60-241(1998/AFNOR), EQV*NF EN ISO 6800(1998/AFNOR), EQV*BS EN ISO 6800(1998/BSI), EQV ISO 660-1996*ISO 661-1989*ISO 3696-1987*ISO 5508-1990*ISO 5509
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS FATTY ACIDS FOOD PRODUCTS MELTING POINT VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN