ISO 6820:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мука пшеничная и мука ржаная. Общее руководство по разработке испытаний для определения хлебопекарных свойств
Название (англ.):Wheat flour and rye flour; General guidance on the drafting of bread-making tests
Описание (англ.):The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.
Дата регистрации:01.11.85
Дата введения:01.09.85
Код КГС:Н39
Код ОКСТУ:9209;9293
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9209;9293
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BREAD MAKING BREADMAKING FLOUR CEREAL FLOUR FLOUR FLOURS (FOOD) FOOD PRODUCTS RYE TESTING TESTS WHEAT WHEAT FLOUR FLOURS : FOOD CORN .GB.

Скачать ISO 6820:1985 Мука пшеничная и мука ржаная. Общее руководство по разработке испытаний для определения хлебопекарных свойств


Хостинг от uCoz