ISO 2917:1974


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Измерение рH (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Measurement of pH (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in measuring of the potential difference between a glass electrode and a reference electrode, which are placed in a sample. Two procedures are given: 1. for a sample which can be homogenized, 2. for a product which cannot homogenized.
Заменён стандартами:ISO 2917:1999
Дата введения:01.04.74
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 9-1975, EQV*DIN 10146-1977, NEQ*NF V04-408-1974, EQV*SFS-ISO 2917-1986, EQV*LMBG L 06.00-2-1980, NEQ*LMBG L 20.01/02-1-1980, NEQ*LMBG L 20.01/02-2-1980, NEQ*NP-3441(1990/IPQ), EQV
Ключевые слова:ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING MEASUREMENT MEAT MEAT PRODUCTS PH REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 2917:1974 бесплатно rar zip (333 Кб) Мясо и мясные продукты. Измерение рH (контрольный метод)


Хостинг от uCoz