Мясо и мясные продукты. Измерение рH (контрольный метод)
Название (англ.):
Meat and meat products; Measurement of pH (Reference method)
Описание (англ.):
The method consists in measuring of the potential difference between a glass electrode and a reference electrode, which are placed in a sample. Two procedures are given: 1. for a sample which can be homogenized, 2. for a product which cannot homogenized.
Заменён стандартами:
ISO 2917:1999
Дата введения:
01.04.74
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9211
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9209;9211
Нормативные ссылки:
BS 4401 PART 9-1975, EQV*DIN 10146-1977, NEQ*NF V04-408-1974, EQV*SFS-ISO 2917-1986, EQV*LMBG L 06.00-2-1980, NEQ*LMBG L 20.01/02-1-1980, NEQ*LMBG L 20.01/02-2-1980, NEQ*NP-3441(1990/IPQ), EQV
Ключевые слова:
ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING MEASUREMENT MEAT MEAT PRODUCTS PH REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN