|
Название (рус.): | Кофе сырой и жареный. Определение насыпной плотности целых зерен при пересыпании (общепринятый метод) |
Название (англ.): | Green and roasted coffee. Determination of free-flow bulk density of whole beans (routine method) |
Описание (англ.): | Describes a method for the determination of the bulk density of whole green or roasted coffee beans under free-flow conditions from one container to another. The method is not suitable for the determination of the bulk density of ground roasted coffee. |
Дата регистрации: | 01.10.95 |
Дата введения: | 01.09.95 |
Код КГС: | Н59 |
Код ОКСТУ: | 9198 |
Код ОКС(МКС): | 67.140.20 |
Код ОКП: | 9198 |
Нормативные ссылки: | BS 5752 PART 16(1996/BSI), EQV*NF V03-315(1996/AFNOR), EQV*NF ISO 6669(1996/AFNOR), EQV ISO 1447-1978*ISO 3509-1989*ISO 6673-1983*ISO 11294-1994*ISO 11817-1994 |
Ключевые слова: | BULK DENSITY COFFEE COFFEE BEANS DENSIMETRY FOOD PRODUCTS GREEN COFFEE ROASTED COFFEE |
|