|
ISO 7952:1994 (в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)
| | Название (рус.): | Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания меди. Спектрометрический метод атомной абсорбции в пламени | | Название (англ.): | Fruits, vegetables and derived products - Determination of copper content - Method using flame atomic absorption spectrometry | | Описание (англ.): | Specifies a flame atomic absorption spectrometric method for the determination of the copper content of fruits, vegetables and derived products. | | Дата регистрации: | 01.11.95 | | Дата введения: | 01.10.94 | | Код КГС: | Н59 | | Код ОКСТУ: | 9109 | | Код ОКС(МКС): | 67.080.01 | | Код ОКП: | 9109 | | Нормативные ссылки: | ISO 5515-1979 | | Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ATOMIC ABSORPTION SPECTROMETRY ATOMIC ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING COPPER COPPER CONTENT DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FRUITS TESTING VEGETABLES ATOMIC ABSO CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN | |
Загрузить ISO 7952:1994 (445 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания меди. Спектрометрический метод атомной абсорбции в пламени
| |