ISO 3728:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мороженое молочное и сливочное. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)
Название (англ.):Ice cream and milk ice; Determination of total solids content (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method, the principle of which consists in drying, at 102 degrees centigrade, a known quality of the sample, diluted with water and mixed with sand, to constant mass, then followed by weighing to determine the mass of the residue. Special notes on sampling are given in the annex which, however, is valid only until the publication of ISO 707.
Дата регистрации:01.02.77
Дата введения:01.01.77
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9221
Код ОКС(МКС):67.100.40
Код ОКП:9209;9221
Нормативные ссылки:NF V04-372-1974, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT DRY MATTER ICE CREAM REFERENCE METHODS SOLIDS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 3728:1977 бесплатно rar zip (603 Кб) Мороженое молочное и сливочное. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)


Хостинг от uCoz