ISO 3496:1994


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания оксипролина
Название (англ.):Meat and meat products - Determination of hydroxyproline content
Описание (англ.):Cancels and replaces the first edition (1978). Specifies a method for the determination of the hydroxyproline content of all kinds of meat and meat products, including poultry. Applicable to meat and meat products containing less than 0,5 % (m/m) hydroxyproline.
Заменяет стандарты:ISO 3496(1978.07)
Дата регистрации:26.09.94
Дата введения:01.09.94
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9211
Нормативные ссылки:DIN 10144-1980, EQV*BS 4401 PART 11(1995/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURE ANIMAL PRODUCTS CONTENT DETERMINATION DETERMINATION OF CONTENT FOOD INSPECTION FOOD PRODUCTS HYDROXYPROLINE MEAT MEAT PRODUCTS SPECTROMETRY TESTING

Текст ISO 3496:1994 лежит тут Мясо и мясные продукты. Определение содержания оксипролина (180 Кб)


Хостинг от uCoz