Органолептический анализ. Методология. Оценка пищевых продуктов методами с применением шкал
Название (англ.):
Sensory analysis; Methodology; Evaluation of food products by methods using scales
Описание (англ.):
Three sections are given: 1. guidance and general conditions for two types of test; 2. tests using interval or ratio scales, for the evaluation of food products by the allocation of scores; 3. tests used evaluating specific food products, consisting of classifying these products as a whole or by their particular attributes, using ordinal scales, by means of a score or expression.
Заменён стандартами:
ISO 4121:2003
Дата регистрации:
29.02.88
Дата введения:
01.12.87
Дата отмены:
27.11.03
Код КГС:
Н09
Код ОКСТУ:
9109;9209
Код ОКС(МКС):
67.240
Код ОКП:
9109;9209
Нормативные ссылки:
DIN 10952-1-1978, NEQ*DIN 10952-2-1983, NEQ*LMBG L 00.90-3-1983, NEQ*LMBG L 00.90-5-1984, NEQ*UNI ISO 4121(1989/UNI), EQV