|
| Название (рус.): | Зерновые и размолотые зерновые продукты. Определение вязкости муки. Метод с применением амилографа |
| Название (англ.): | Cereals and milled cereal products; determination of the viscosity of flour; method using an amylograph |
| Описание (англ.): | The method is based on preparation of a suspension of flour in water, followed by recording of the viscosity of the suspension which is heated at a constant rate from 30 |
| Дата регистрации: | 01.12.92 |
| Дата введения: | 01.12.92 |
| Код КГС: | Н39 |
| Код ОКСТУ: | 9293 |
| Код ОКС(МКС): | 67.060 |
| Код ОКП: | 9293 |
| Нормативные ссылки: | BS 4317 PART 28(1993/BSI), EQV ISO 712-1985*ISO 3093-1982 |
| Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS AGRICULTURE CEREAL FOOD PRODUCTS CEREALS DETERMINATION FLOUR MEASURING TECHNIQUES METHODS FOR MEASURING POWERED VISCOSITY GRAIN CROPS CEREAL PRODUCTS FLOURS : FOOD |
|