|
Название (рус.): | Кардамон. Технические условия. Часть 1. Семенные коробочки |
Название (англ.): | Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill); specification; part 1: whole capsules |
Описание (англ.): | Specifies requirements for the following: odour and flavour, freedom from insects, moulds, etc., extraneous matter, light seeds, chemical properties, grading, sampling, test methods, packing and marking. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in annex A. |
Изменён стандартами: | ISO 882-1:1993/Cor.1:1996 |
Заменяет стандарты: | ISO 882(1980.10) |
Дата регистрации: | 01.09.93 |
Дата введения: | 01.04.93 |
Код КГС: | Н55 |
Код ОКСТУ: | 919908 |
Код ОКС(МКС): | 67.220.10 |
Код ОКП: | 919908 |
Нормативные ссылки: | NF V32-060-1(1993/AFNOR), EQV*NF ISO 882-1(1993/AFNOR), EQV ISO 927-1982*ISO 928-1980*ISO 939-1980*ISO 948-1980*ISO 2825-1981*ISO 6571-1984 |
Дополнительная информация: | Попр.01:1996 ТК 34 Код 1 с. Изд.1; |
Ключевые слова: | CAPSULES CARDAMOM DELIVERY CONDITIONS FOOD PRODUCTS MARKING PACKAGES SPICES STORAGE PACKING кардамон |
|